6 reacties op “Reacties

 1. Alper zegt:

  Sege Elektra heeft ons geholpen met de complete elektra in onze nieuwbouwwoning. Van standaard kabels trekken tot de groepenkast tot de volledige automatisering zoals alarm en schakelaars. Komt netjes zijn afspraken na en werkt alles netjes af. Uiterst tevreden, dikke aanrader!

 2. Sanne zegt:

  Hele aardige en ervaren elektrici├źn! Heb voor het eerst een eigen woning, dus wist nog helemaal niks van elektriciteit in een woning. Hij heeft heel veel uitgelegd en als je vragen had, stond hij bereid om ze allemaal te beantwoorden. Ik kon ook merken dat hij echt heel veel ervaring en kennis heeft in dit gebied. Hij weet er heel veel van. Hij wist ook de storing te vinden dat best wel moeilijk te vinden was. Daarnaast heeft die mijn groepenkast netjes vervangen. Sege Elektra is nog vrij nieuw en nu niet veel reviews overal op internet, maar echt aan te raden! Elektricien is ook goed bereikbaar. Reageert meteen via chat/mail en telefoon!

 3. Tania zegt:

  Wat een geweldige service en klantgerichtheid! 2 dagen voor het opleveren van onze koopwoning gingen twee spotjes stuk en het lag niet aan de lampenbolletjes. Dankzij de snelle service an vakmanschap zijn ze op tijd gerepareerd. Ontzettend bedankt! Bij een volgende elektra klus gaan we absoluut bellen!

 4. Kimberley zegt:

  Top service , kan absoluut niet klagen . Gisteren contact opgenomen met Burak voor een spoedgeval , hij is gisteren zelf langs geweest en vanochtend alles wat hij moest doen gedaan binnen no-time . Super aardige man met veel ervaring heeft zelfs wat extra gedaan en legt ook alles uit. Bedankt Burak voor je geweldige service , en ga zo door.

 5. Romeo zegt:

  Ik had een storing in m’n ‘verouderde’ fornuisgroep dus met Sege Elektra gebeld en op verzoek van Burak enkele foto’s van de situatie via Whatsapp opgestuurd. Dat was op een Zaterdag (de meeste ellende en storingen vinden in het weekend plaats) echter heb gelijk een reactie ontvangen en vernomen dat m’n hoofdschakelaar niet meer aan de huidige eisen voldeed.
  Burak heeft de juiste materialen gehaald die nodig waren en is op Maandag gelijk langsgekomen. Ik ben uitgebreid geïnformeerd geworden wat er aan de hand was, en heeft hij toen ook ontdekt dat de aardlekschakelaars niet meer werkten.
  Ergo, gelijk langs de Hornbach om deze aan te schaffen en te vervangen. De fornuisgroep is netjes aangesloten geworden op de nieuwe zekeringskast die er al zat en deed alles na afloop van de werkzaamheden het weer prima.
  Conclusie:
  Burak is een zeer professionele en gedreven vakman die z’n werk goed kent en uitvoert. Ook zijn customer service naar mij als klant vond ik tip top in orde.
  Ik ben ontzettend tevreden met de uitvoering en z’n performance, en zal zeggen ga zo door Burak en probeer deze kwaliteit van jou prestaties te behouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.